Image default
FITNESS TRAVEL & FITNESS TRAVEL FIT ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εσύ έχεις fitness partener?

Ταξιδεύοντας με την καλύτερη σου φίλη….

Μια μικρή ιστορία… παραμύθι… ζωή… παρελθόν… παρόν… μέλλον!!!!

Έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου από τα χρόνια του σχολείου, του πανεπιστημίου, ή απλά από κάπου έτυχε!!! Κοινές σπουδές, κοινή πορεία, κοινές βόλτες, διασκέδαση, πίκρες χαρές. Ταξιδεύεις μαζί του στη γνώση, στην αναψυχή, γιατί όχι στην προπόνηση. Μπορεί να είστε ίδιοι, μπορεί και τελείως διαφορετικές που σαν ακμές τραπουλόχαρτου τα κοινά σημεία σας φέρνουν κοντά!

Ποιος νοιάζεται να το διαβάσει θα μου πείτε τώρα, όλοι το έχουμε περάσει, ίσως το ζούμε, ξέρουμε πως είναι να έχεις κολλητό. Τίποτα παραπάνω από μια απλή υπενθύμιση και ίσως και κάτι παραπάνω που δε σκεφτήκατε ποτέ.

Είναι και είστε αυτός ο άνθρωπος που θα σας τραβήξει ή θα τον τραβήξετε να κάνετε παρέα το κάτι παραπάνω, να γίνεται καλύτεροι. Μια σχέση που δε χωράει εγωισμούς, χτισμένη με αγάπη, αναμνήσεις και εμπειρίες. Είναι το κομμάτι του εαυτού μας που μας προσφέρει έμμεσα ή άμεσα την ολοκλήρωση της ψυχικής, πνευματικής και σωματικής υγείας.

Το μέρος που θα μιλήσεις, θα κλάψεις, θα γελάσεις, θα τσακωθείς, θα τα βρεις και όλα πάλι από την αρχή. Η ψυχοθεραπεία σου, αυτή η σχέση που σε απογειώνει και σε προσγειώνει, δίνει λύσεις σε προβλήματα από τη μία και από την άλλη γλεντάει μαζί σου στη χαρά σου.

Πνευματικά οξύνουμε τις ικανότητες μας είτε με εκτεταμένες συζητήσεις σε θέματα όλων των ειδών, σοβαρά και μη, είτε ανταλλάσσοντας βιβλία σημειώσεις και άλλα. Σίγουρα ξέρετε! Αυτή η ματιά από διαφορετική οπτική γωνία που μας προκαλεί να αμβλύνουμε την κριτική μας δυνατότητα με αυτόν τον συγκεκριμένο συνομιλητή, το άλλο μας μισό.

Σωματικά, σίγουρα αυτός ο κολλητός διαμορφώνει τη στάση ζωής μας απέναντι στην άσκηση και τη διατροφή. Ίσως αντίθετες πλευρές, τρέχει, δε τρέχεις, τρως υγιεινά, δε τρώει υγιεινά, ασκείται, δεν ασκείσαι… Ίσως κοινά σημεία γυμναστικής, διατροφής είτε όχι. Ότι και να συμβαίνει απ’ όλα αυτά όμως είναι και είσαι εκείνος που θα τραβήξει για το καλύτερο. Έχετε αποφασίσει μαζί να κάνετε μια δραστηριότητα για να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα για την βελτίωση της αντοχής, της δύναμης, της ελαστικότητας.

Ένας καλός φίλος που θα παρακινήσει να ελέγξετε το βάρος σας, να προπονηθείτε μαζί, να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο τη σχέση που έχετε συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα ζωής σας.

Οι καλές σχέσεις ανθρώπων και η αλληλεπίδραση αυτών παίζει σημαντικό ρόλο στον δρόμο που διανύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτός, αυτή, εμείς επιλέγουμε τον κολλητό μας. Ταξιδεύουμε μαζί του μέσα από στιγμές και πράγματα που κάνουμε παρέα.

Και εκείνη τη στιγμή που θα σκαλίσεις τις αναμνήσεις θα δεις την σημαντική διαφορά. Πόσο καλύτερη ποιότητα ζωής είχες με ή χωρίς αυτόν. Διάλεξε την παρέα σου για να μπορείς να νιώθεις άνετα, ευχάριστα. Αυτό το κομμάτι που θα σε γεμίζει στον εσωτερικό σου κόσμο και θα σε κάνει να πολεμάς στον εξωτερικό σου, έτσι ώστε να γίνεστε καλύτεροι!

Εγώ έκανα ένα τέτοιο ταξίδι αλλά ήταν το καλύτερο της ζωής μου.

Related posts

Wellness Retreat Cappadokia

Κατερίνα Δημακοπούλου

Ημερολόγιο 2021 για εκτύπωση

Κατερίνα Δημακοπούλου

Μυστικά σωματικής άσκησης για ανεβασμένη ψυχολογία!

Χριστίνα Πετροπούλου

Leave a Comment

Facebook
Twitter
Youtube Channel
Pinterest
Instagram