Image default
AERIAL DANCE FITNESS YOGA ΑΣΚΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

5 εύκολα concepts για εναέρια φωτογράφιση

Είσαι δασκάλα ή μαθήτρια εναέριων πρακτικών; Σίγουρα ένας από τους λόγους σε έκαναν να αγαπήσεις αυτή την μοναδική μορφή άσκησης είναι η απίστευτες φωτογραφίες που μπορείς να βγάλεις πάνω στην αιώρα. Ζούμε στην εποχή του instagram και του facebook και οι φωτογραφίες έχουν μπει στην καθημερινότητα μας.

Παρακάτω σου προτείνω 5 εύκολα concepts με τα οποία θα έχεις τις καλύτερες εναέριες μοναδικές φωτογραφίες. Αν είσαι δασκάλα οι μαθητές σου θα έχουν μοναδικές αναμνηστικές φωτογραφίες και θα εντυπωσιαστούν από την διαδικασία και το αποτέλεσμα. Να είσαι σίγουρη ότι θα τους αρέσει και θα το εκτιμήσουν πολύ. Αν είσαι μαθήτρια μπορείς να προτείνεις να κάνετε μια τέτοια φωτογράφιση στο χώρο που ασκείσαι ώστε να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου στα social media και να έχεις και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Concept 1: Dream catcher

Χρησιμοποίησε σκοινί, κορδέλες και φτερά να δημιουργήσεις μια ονειροπαγίδα στο εναέριο στεφάνι. Επιλέξτε outfit που να ταιριάζουν με τα όνειρα και τα χρώματα και βγάλε τα καλύτερα κλικ.

Concept 2: Nature

Η φύση, τα λουλούδια και το πράσινο χρώμα γράφουν καταπληκτικά στο φακό. Μπορείς να γίνεις από νεράιδα της φύσης μέχρι μια ρομαντική ψυχή σε εναέριο στεφάνι ή πανί. Απλά επέλεξε ότι σου ταιριάζει και απόλαυσε το.

Concept 3: Fun balloons

Τα μπαλόνια πάντα μας φέρνουν στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις και χαρά. Προσωπικά χρησιμοποίηση μπαλόνια με ήλιο για να δώσω μια νότα ελευθερίας. Αν δεν είναι εφικτό φουσκώστε απλά μπαλόνια και γεμίστε το πάτωμα στο set με αυτά. Θα δώσουν χρώμα στις φωτογραφίες σου και τα παιδιά θα ξετρελαθούν.

Concept 4: Summer vibes

Δημιούργησε ένα θεματικό καλοκαιρινό set με φλαμίνγκο, κοκτέιλ και εικόνες με φοίνικες. Extra tip: ανάλογα την εποχή μπορείς να έχει άλλο θέμα φωτογράφισης π.χ.: χριστουγεννιάτικο (με χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ), Halloween (σε πορτοκαλί αποχρώσεις με τους μαθητές που θα ποζάρουν να φορούν στολές) και άλλα.

Concept 5: Glam

Μια μικρή ή μεγάλη δόση glam πάντα είναι απαραίτητη. Είτε το outfit είναι glam είτε κάποιο αξεσουάρ είτε όλο το σετ (σε χρυσές πχ αποχρώσεις) οι φωτογραφίες θα είναι μοναδικές.

 

Bonus concept: Duet fitness vibes

Σχηματίστε ζευγάρια και φωτογραφηθείτε σε πόζες στο ίδιο πανί ή στεφάνι σε ντουέτο. Οι φίλες θα ενθουσιαστούν.

Σου έδωσα μερικές ιδέες  για όμορφες εναέριες φωτογραφίες αλλά πάντα μπορείς να σκεφτείς και τα δικά σου concept. Γράψε μας στα σχόλια τις δικές σου ιδέες. Θα χαρούμε να μας στείλεις και τις δικές σου εναέριες φωτογραφίες. Ετοιμάσου, έχουμε φωτογράφιση!

Related posts

Ποιες είναι οι κατάλληλες διατάσεις για τους μαθητές;

Κατερίνα Δημακοπούλου

Yoga και Εφηβεία

Χριστίνα Πετροπούλου

Βγαίνεις για τρέξιμο solo?

Μαρία Σέρτσου

Leave a Comment

Facebook
Twitter
Youtube Channel
Pinterest
Instagram