Image default
FITNESS ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

20 μυστικά για εύκολο αδυνάτισμα

20 εύκολοι τρόποι για να αδυνατίσεις

Ένας πλήρης οδηγός με μυστικά για να αδυνατίσεις εύκολα και γρήγορα. Μάθε 20 εύκολους τρόπους για να αδυνατίσεις και εφάρμοσε τους στο καθημερινό σου πρόγραμμα για σύντομα αποτελέσματα. 20 μυστικά για εύκολο αδυνάτισμα σε περιμένουν παρακάτω για να ξεκινήσεις τη νέα σου ζωή.

Σκέφτηκες ποτέ ότι το αδυνάτισμα δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση τελικά; Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο!

Εκατομμύρια άνθρωποι στην πλανήτη γη παλεύουν καθημερινά με τα περιττά τους κιλά. Ίσως το έχεις κάνει και εσύ και πέτυχες ή απέτυχες. Μικρή σημασία έχει. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι προσπάθησες και ότι είχες τη διάθεση να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Άρα στην πραγματικότητα δεν απέτυχες. Απλά βρήκες ακόμα έναν τρόπο που δεν λειτουργεί σε σένα. Αυτός ο τρόπος είναι το σκαλοπάτι για να βρεις τι ακριβώς θα πετύχει σε σένα και θα χάσεις εύκολα τα περιττά κιλά.

Σου παρουσιάζουμε 20 μυστικά για εύκολο αδυνάτισμα, 20 μυστικά για να χάσεις εύκολα και γρήγορα τα περιττά σου κιλά.

Να θυμάσαι:

  • Όσα περισσότερα μυστικά εφαρμόσεις στον εαυτό σου τόσο πιο γρήγορα θα δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.
  • Χρειάζεται να προσπαθείς καθημερινά.
  • Μπορείς να ξεκινήσεις με το πρώτο και να προσθέτεις κάθε μέρα ένα ακόμα. Σε 20 μέρες θα έχεις εντάξει όλα τα μυστικά αδυνατίσματος στη διατροφή σου.
  • Αν κάνεις τα μυστικά αυτά για 60 συνεχόμενες μέρες θα έχεις δημιουργήσει για σένα νέες συνήθειες που θα σε ακολουθούν για όλη σου τη ζωή.

Εσύ ακόμα να ξεκινήσεις;

20 μυστικά για εύκολο αδυνάτισμα

  1. Πιες νερό

Πιες πολύ νερό. Όσο περισσότερο νερό τόσο το καλύτερο. Εκτός του ότι θα σε κάνει να νιώθεις το στομάχι σου γεμάτο και έτσι θα τρως λιγότερο, αποβάλει τις τοξίνες από το σώμα σου και βοηθάει τα όργανα σου να λειτουργούν σωστά.

secrets of diet

  1. Φάε πρωινό

Δώσε ενέργεια στο σώμα σου με ένα καλό πρωινό που θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σου για να τον βοηθήσεις να δουλέψει καλύτερα και να κάψει θερμίδες. Παράλληλα θα κρατήσει την πείνα σου υπό έλεγχο.

  1. Περπάτα 30 λεπτά την ημέρα

Προσπάθησε να έχεις στην καθημερινότητα σου τουλάχιστον 30 λεπτά αερόβιας δραστηριότητας. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι 30 λεπτά περπάτημα ακούγοντας μουσική ή μιλώντας στο τηλέφωνο με την φίλη σου. Να είσαι σίγουρη πως δεν θα αργήσεις να δεις αποτελέσματα.

  1. Κατανάλωσε πολύχρωμα γεύματα

Όσο πιο πολύ χρώμα έχεις στα γεύματα σου τόσο πιο υγιεινά και θρεπτικά θα είναι. Φρόντισε να περιέχεις καθημερινά σαλάτες στο μεσημεριανό σου γεύμα.

secrets of diet

  1. Ακολούθησε τον πράσινο κανόνα των 5

Κατανάλωσε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών μέσα στην ημέρα σου. Θα πάρεις χορτάσεις, θα πάρεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι και θα αποφύγεις τις περιττές θερμίδες.

  1. 5 γεύματα την ημέρα

Φρόντισε να παίρνεις 5 γεύματα την ημέρα περίπου κάθε 3 ώρες. Η συχνότητα και η συνέπεια σε αυτό είναι αυτές που θα ενεργοποιήσουν καλύτερα τον μεταβολισμό σου και θα καις περισσότερες θερμίδες.

  1. HIIT 5-20 λεπτά 5 φορές την εβδομάδα

Βοήθησε τον μεταβολισμό σου κάνοντας υψηλής έντασης διακομματική προπόνηση 3 με 5 φορές την εβδομάδα για 7 έως 20 λεπτά. Τα αποτελέσματα θα σε εντυπωσιάσουν.secrets of diet

  1. Κοιμήσου καλά

Φρόντισε ο ύπνος σου να είναι ποιοτικός. Θα βοηθήσει το σώμα σου να λειτουργεί πιο αποδοτικά. Κοιμήσου τουλάχιστον 8 ώρες. Έρευνες έχουν δείξει ότι άνθρωποι που κοιμούνται τουλάχιστον 8 ώρες τρώνε λιγότερο.

  1. Περιόρισε τις υγρές θερμίδες

Είναι προτιμότερο να παίρνεις τις θερμίδες από υγιεινό φαγητό παρά από αυτά που πίνεις. Προτίμησε αν θες να πιείς κάτι τσάι χωρίς ζάχαρη ή νερό με λεμόνι ή λάιμ.

  1. Κάνε βαράκια ενώ βλέπεις τηλεόραση

Εκμεταλλεύσου τον «νεκρό» χρόνο που περνάς μπροστά στην τηλεόραση ενώ βλέπεις το αγαπημένο σου σήριαλ. Βάλε βαράκια στους καρπούς και στους αστραγάλους σου και κάνε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Θα σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

  1. Χρησιμοποίησε μικρό πιάτο

Προσπάθησε να κρατήσεις σταθερές τις ποσότητες που τρως, χωρίς να ξεγελιέσαι και να βάζεις μεγαλύτερη ποσότητα στο πιάτο σου. Χρησιμοποίησε ένα μικρό πιάτο πάντα ώστε να μην ξεφεύγεις στην ποσότητα που καταναλώνεις.

  1. Αγάπησε τον εαυτό σου

Αγάπησε τον εαυτό σου αληθινά για αυτό που έχεις στην καρδιά και την ψυχή σου. Συγχώρεσε τον για ότι μόνο εσύ ξέρεις και μη τον τιμωρείς χρησιμοποιώντας το φαγητό. Όσο καλύτερα τα βρεις με το μέσα σου τόσο λιγότερες αρνητικές σκέψεις θα κάνεις οι οποίες συνδέονται με την κατάθλιψη η οποία έχει συχνά κατηγορηθεί για επεισόδια υπερφαγίας και αύξησης βάρους.

  1. Φάε αργά

Το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Φάε αργά και απόλαυσε το. Με αυτόν τον τρόπο ο κορεσμός θα έρθει πιο γρήγορα και θα ξέρεις πότε χόρτασες και που πρέπει να σταματήσεις.

  1. Γυμνάσου νωρίς το πρωί

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η πρωινή γυμναστική ξυπνάει τον μεταβολισμό μας και τον κρατάει πιο ενεργό όλη την υπόλοιπη μέρα. Εκμεταλλεύσου το!

  1. Κράτησε ημερολόγιο

Κατέγραψε καθημερινά το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σου. Θα σε βοηθήσει να μείνεις συνεπής σε αυτό και να ελέγχεις την πρόοδο σου πιο εύκολα. Μπορείς ΕΔΩ να βρεις το ημερήσιο και εβδομαδιαίο fitness planner του fitnessvibes να το τυπώσεις και να ξεκινήσεις καταγραφή σου.

  1. Πρόσεξε τα ΣΚ

Επέτρεψε στον εαυτό σου μια μέρα πιο χαλαρή στο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σου σαν ανταμοιβή, αρκεί αυτή να είναι καθημερινή. Έχει παρατηρηθεί ότι αν η χαλαρή μέρα στο πρόγραμμα μας είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο καταναλώνουμε περισσότερες ποσότητες φαγητού από ότι θα κάναμε αντίστοιχα σε μια χαλαρή καθημερινή μέρα. Έχε το νου σου!

  1. Μάσησε τσίχλα

Το μάσημα τσίχλας προάγει το αίσθημα του κορεσμού. Αν μασάς τσίχλα πριν το απογευματινό γεύμα μπορεί να σε βοηθήσει να περιορίσεις τις λιγούρες.

  1. Πλύνε τα δόντια σου

Πλύνε τα δόντια σου αμέσως μετά από κάθε γεύμα. Θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το επιδόρπιο. Παράλληλα μπορείς να ορίσεις μια συγκεκριμένη ώρα πχ. 9 το βράδυ να πλένεις καθημερινά τα δόντια σου ώστε να έχεις δικαιολογία για να μην τρως μετά από αυτή την ώρα. Έξυπνο, είναι δοκιμασμένο, πιάνει και πετυχαίνει!

  1. Πες όχι στα fast food

Προκάλεσε τον εαυτό σου να αποφύγει για τις επόμενες 60 μέρες όλα τα fast food. Και οικονομία θα κάνεις στην τσέπη σου και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

  1. Κατανάλωσε λιγότερες θερμίδες από αυτές που καις

Τα πάντα στο αδυνάτισμα είναι θέμα θερμιδικού ισοζυγίου. Γίνε πιο δραστήρια, περιόρισε το φαγητό που τρως και φρόντισε οι θερμίδες που θα καταναλώνεις να είναι περισσότερες από αυτές που προσλαμβάνεις.

Τα λέμε σε 60 μέρες με τον αναβαθμισμένο εαυτό σου!

Related posts

10+1 tips να μείνεις σε φόρμα ενώ ταξιδεύεις

5 +1 must DO στο Πεκίνο

Κατερίνα Δημακοπούλου

Εσύ έχεις βάλει την yoga στον τρόπο ζωής σου;

Margarita Preftitsi

Leave a Comment

Facebook
Twitter
Youtube Channel
Pinterest
Instagram