Image default

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό event στον χώρο της άσκησης στο νερό είναι γεγονός. Σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με επαγγελματισμό από την Greece Aquafitness και προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες της άσκησης. Aqua On Meet δωρεάν event. Εσύ δήλωσες συμμετοχή?

Aqua On Meet event

Το Aqua On Meet είναι ένα online event σχετικά με καινοτόμες υπηρεσίες προπόνησης στο νερό. Παρακολουθώντας το Aqua On Meet θα ενημερωθείς για όλες τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της άσκησης στο νερό και θα αποκτήσεις όλες εκείνες τις γνώσεις που χρειάζονται για να οργανώσεις και να αναπτύξεις τη δουλειά σου στην πισίνα στην μετά covid εποχή.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Aqua On Meet δωρεάν webinar περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες με διαλέξεις διακεκριμένων επαγγελματιών της άθλησης στο νερό από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για την καλύτερη κατανόηση των προγραμμάτων άσκησης στις διαλέξεις περιλαμβάνονται πρακτικές εφαρμογές όλων των προγραμμάτων άσκησης που θα παρουσιαστούν.

Παρακάτω μπορείς να βρεις αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Ημερομηνία διεξαγωγής

Το event Aqua On Meet θα πραγματοποιηθεί online στις 3 Απριλίου 2021 το απόγευμα (17:-20:00) μέσω της πλατφόρμας zoom. Η Greece Aquafitness πρωτοπορεί και προσφέρει αυτό το webinar εντελώς δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες της άσκησης.

Δήλωση συμμετοχής

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στέλνοντας το ενδιαφέρον σου στο παρακάτω e-mail: greeceaquafitness@gmail.com

 

Βιογραφικά ομιλητών

Ο Francisco Estevão είναι από την Πορτογαλία και είναι CEO Portugal Aquatraining Bsc in Sports Master Trainer by IAA. Παράλληλα είναι Pool Coordinator Place Foz  και International Presenter σε Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Γερμανία. Έχει εμπνευστεί και δημιουργήσει το πρόγραμμα AQUAZONE.

Η Ελένη Κουγιά είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, προπονήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης & κολύμβησης και τεχνική σύμβουλος καλλιτεχνικής κολύμβησης ΚΟΕ. Παράλληλα είναι διεθνής κριτής και αξιολογήτρια κριτών καλλιτεχνικής κολύμβησης FINA. Έχει διατελέσει μέλος σε οργανωτικές επιτροπές μεγάλων διεθνών διοργανώσεων Υγρού Στίβου (Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης & Κολύμβησης). Τέλος διοργανώνει σεμινάρια & σχολές κριτών & προπονητών καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Κατερίνα Δημακοπούλου είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια κολύμβησης, καλλιτεχνικής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων στην παιδαγωγική και δημιουργική μάθηση με κατεύθυνση στην κολύμβηση καθώς και στην μεγιστοποίηση απόδοσης και επίδοσης με ειδίκευση στην κολύμβηση. Παράλληλα είναι Διευθύντρια Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας και εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστών τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών σε σεμινάρια mermaiding, baby swimming, aerial kids techniques, bungee fitness & bungee fitness kids και kids motor creativity. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του εξωτερικού στο χώρο της κολύμβησης αναψυχής δημιούργησε και έφερε πρώτη στην Ελλάδα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Mermaiding» (Κολύμβηση σαν γοργόνα) ενώ είναι δημιουργός και εκπαιδεύτρια του workshop: Κινητική Δημιουργικότητα για παιδιά (Kids Motor Creativity).

Ο Κωνσταντίνος Κάβουρας είναι ο ιδρυτής της Greece Aquafitness. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Sports Management. Παράλληλα είναι International Trainer by IAA με συμμετοχές σε συνέδρια σε Βραζιλία, Ιταλία και Ισπανία.

Δήλωσε συμμετοχή άμεσα!

 

aqua

Related posts

Τα οφέλη της Παιδικής Yoga (yoga kids)…!

Σοφία Τζαλαλή

Δομή μαθήματος της yoga για παιδιά

Margarita Preftitsi

Η ζωή μας ποδήλατο

Leave a Comment

Facebook
Twitter
Youtube Channel
Pinterest
Instagram