Image default

Αν είσαι λάτρης των αερόβιων προγραμμάτων αίθουσας αυτά τα μαγικά μποτάκια ήρθαν για να σε απογειώσουν. Και ευτυχώς όχι μόνο μέσα στην αίθουσα. Είτε τα ακούσεις σαν kangoo jumps είτε σαν jumple by aerower είναι το ίδιο. Εσύ απλά θα θέλεις να τα φορέσεις και να αρχίσεις να χοροπηδάς. Ένα ζευγάρι μποτάκια με έναν ειδικό πάτο σε σχήμα κοχυλιού και ένα εξειδικευμένο ελατήριο στο κάτω μέρος είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Γιατί να το δοκιμάσεις; Μα φυσικά γιατί θα ξαναγίνεις και πάλι παιδί! Ποιος δεν έχει χοροπηδήσει μέχρι εξάντλησης σε ένα τραμπολίνο παιδικής χαράς ή παιδότοπου και ποιος δεν το χάρηκε και έφυγε για το σπίτι του με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του για μέρες; Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πριν πολλά χρόνια τα δοκίμασα και εκπαιδεύτηκα να γίνω master trainer σε αυτά. Μου έφεραν στην επιφάνεια την παιδικότητα και την χαρά που χρειαζόμουν και στην ρουτίνα της δουλειάς και των μαθημάτων είχα ξεχάσει. Εννοείται ότι θα γυμναστείς, θα χάσεις αρκετές θερμίδες και θα περάσεις καλά. Όταν βγεις από το μάθημα θα νιώθεις ευεξία και ότι έχεις δουλέψει όλο σου το σώμα.

Με τα μποτάκια αυτά θα απολαύσεις ένα αερόβιο μάθημα με συγκεκριμένους βηματισμούς και καθορισμένες χορογραφίες ακούγοντας δυνατά ανεβαστική μουσική. Επιπλέον μπορείς με τα jump μποτάκια σου να συμμετέχεις σε ένα bootcamp μάθημα με ασκήσεις δυναμικές για πόδια, κοιλιά και για όλο το σώμα που συνδυάζονται αρμονικά με δυναμικό αερόβιο μέρος για υψηλές καύσεις.

Η κατασκευή της μπότας είναι ειδική και σχεδιασμένη ώστε να απορροφάει κραδασμούς σε γόνατα και μέση και οι αναπηδήσεις σου επιτρέπουν να καις αρκετές παραπάνω θερμίδες από ένα απλό πρόγραμμα aerobic. Για όλους τους λάτρεις της outdoor προπόνησης, τα jump up μποτάκια σου μπορούν να σε ακολουθήσουν όπου θες είτε για απλό τρέξιμο, είτε για χορογραφίες ή ακόμα και για δυναμικές ασκήσεις.

Jump up λοιπόν, και πέτα όσο πιο ψηλά μπορείς!

Related posts

Γιατί η κολύμβηση είναι η καλύτερη άσκηση!

Κατερίνα Δημακοπούλου

Aerial dance: η μαγεία του εναέριου χορού!

Κατερίνα Δημακοπούλου

Ποια είναι η έννοια του χορού;

Margarita Preftitsi

Leave a Comment

Facebook
Twitter
Youtube Channel
Pinterest
Instagram