Image default
FITNESS FITNESS VIBES APPROVED

Γιατί fitness vibes?

Η ισχύς εν τη ενώσει μας δίδαξε ο Αίσωπος περίπου το 600 π.Χ. και είχε απόλυτο δίκιο. Η δύναμη βρίσκεται στην ένωση! Και μετά από τόσα χρόνια ήρθε ο καιρός να το καταλάβουμε και να το κάνουμε πράξη. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα της Fitness Vibes κοινότητας μας.

Γιατί Fitness Vibes? Γιατί ήρθε η εποχή που όλοι πρέπει να ταρακουνηθούμε!

Η λέξη vibe σε ακριβή μετάφραση σημαίνει δόνηση. Και αυτό είναι που μας χρειάζεται πραγματικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Είναι επιβεβλημένο να κατανοήσουμε ότι στη δύσκολη εποχή που ζούμε το μόνο πράγμα που μπορεί να μας πάει πιο μπροστά είναι το να λειτουργήσουμε σαν ομάδα, να συνεργαστούμε και να ανέβουμε πιο ψηλά όλοι μαζί πιασμένοι χέρι χέρι.

Γιατί ήρθε η εποχή που όλοι μαζί πρέπει να προκαλέσουμε δονήσεις στο χώρο του fitness.

Αναμφισβήτητα η γυμναστική και η ευεξία έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είναι εδώ και ήρθαν για να μείνουν. Και εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε στην ευρύτερη έννοια του  fitness τη θέση που του αξίζει μιας και η καλή φυσική κατάσταση ενός ανθρώπου, η υγεία και η καλή ποιότητα ζωής είναι ανεκτίμητα και τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να έχει κάποιος.

Δημιουργούμε την μεγαλύτερη κοινότητα fitness bloggers, fitness vloggers, fitness youtubers, fitness influencers στην Ελλάδα και αναδεικνύουμε την σημαντικότητα και την αναγκαιότητα της γυμναστικής και της ευεξίας στη ζωή όλων μας χωρίς στερεότυπα, ανεξαρτήτως αθλήματος, επιπέδου, ηλικίας, σωματικού τύπου.

Σε αυτή την κοινότητα είμαστε όλοι ενωμένοι. Βοηθάμε όλοι μας να γίνει η άσκηση τρόπος ζωής. Βοηθάμε όλοι μας να αποκτήσουν όλοι οι άνθρωποι υγιεινές συνήθειες και δεξιότητες ζωής. Η δύναμη βρίσκεται στην ένωση και τη συνεργασία και γι’ αυτό θα πετύχουμε!

Related posts

Τα οφέλη του Pilates στην εγκυμοσύνη

Margarita Preftitsi

Η μέθοδος pilates είναι μόνο γυναικεία υπόθεση;

Margarita Preftitsi

Fitness Vibes με τον Κωνσταντίνο Κάβουρα! Συνέντευξη #πρόσωπα

Κατερίνα Δημακοπούλου

Leave a Comment

Facebook
Twitter
Youtube Channel
Pinterest
Instagram